A 'cookie'-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a 'cookie'-k alkalmazásába.

A MyBee TEAMware Szolgáltatásról
A MyBee TEAMware egy olyan felhőalapú szolgáltatás, mely az online elérhető levelezésen, címtárelérésen és naptárkezelésen kívül lehetővé teszi a csoportokban dolgozó munkatársak összehangolt munkavégzését és együttműködését, ezáltal elősegítve a cég fejlődését és gyarapodását. A mai kor elvárásainak megfelelő technikai megoldásokat tartalmazó rendszer beilleszthető a már meglévő rendszerek mellé, illetve számos hardware és software környezettel való kompatibilitása lehetővé teszi a heterogén környezetekben való alkalmazását is. Kiegészítő szolgáltatásai (szerver oldali levélszűrés, jogosultságokhoz kötött megosztások, stb.) finom részletességgel testre szabhatóvá, szabályozhatóvá és kézben tarthatóvá teszik a működést az egyéni igényeknek megfelelően. A rendszert alkotó három alapvető modul a levelezés, a címtár és a naptár.
A rendszer moduljai
Levelezés
A szokásos funkciókon kívül elérhetővé vált a levelezési mappák megosztása, ezáltal felhasználói csoportok kialakítása. A megosztott mappák hozzáférési jogosultságainak szabályozhatósága is megoldott, így pontosan meghatározható, hogy mely felhasználó milyen jogokkal férhet hozzá a levelekhez. Szerver oldali szűrés is elérhető, mellyel különböző szabályok felállításával előszűrhetjük, rendezhetjük a beérkező leveleket.
Címtár
A címtárban egy felületen kezelhető számos címjegyzék, melyek lehetnek közösek – azaz megosztottak is (pl: a céges partnerek) –, vagy egyéniek. A megosztott címtárak létrehozásakor a vállalati előírásoknak (policy) megfelelő jogosultságok pontos kiosztása is lehetséges. Címtárunk szinkronban tartható akár saját mobil eszközeinken is, így tehát bárhonnan elérhetjük partnereink kapcsolati adatait.
Naptár
A naptárban olyan közös és egyéni szervezési feladatok láthatók el, mint a megbeszélések és tárgyalások időpontjának egyeztetése, meghívottak kijelölése és értesítése, továbbá lehetőséget ad különböző projektek menedzselésére is. A modul külön feladat nyilvántartó résszel is rendelkezik. Lehetőségünk van több, és különböző funkciójú naptár létrehozására, melyekben a felhasználói hozzáférések különböző jogosultsági szinteken szabályozhatóak. Igény esetén egyes meghatározott naptárak tartalma a céges weboldalon is megjelenhet. A címtárhoz hasonlóan ez a modul is szinkronban tartható mobil eszközeinken.
A rendszer legfőbb előnyei
Biztonság, Adatvédelem
A kommunikáció mindig titkosított csatornán (SSL, TLS) keresztül zajlik, a mai kor biztonságtechnikai követelményeinek teljesítésével. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink igénybe vevői biztonságban érezzék adataikat, ezért Mi - más szolgáltatókkal ellentétben - a felhasználói tevékenységekről, szokásokról, érdeklődésről adatokat nem gyűjtünk, a szervereinken tárolt adatok tartalmát nem elemezzük, ezzel is tiszteletben tartva ügyfeleink magánszféráját.
Mobilitás
Adataink szinkronizálhatóak saját mobil eszközeinkre is, így tehát bárhonnan elérhetjük levelezésünket, partnereink kapcsolati adatait és naptárbejegyzéseinket, ezzel is könnyebbé és hatékonyabbá téve a munkavégzést. A rendszer kompatibilis számos hordozható hardware eszközzel (pl: tablet, okostelefon) és a rajtuk futó software-rel (pl: Android, Apple iOS).
Központi Menedzsment
A címtárak és naptárak jogosultsági beállításai (ACL jogok) bonyolult összefüggésűek lehetnek, ennek kézbentartására és felügyeletére szolgál a 'Központi Menedzsment' modul. Ezen felületen keresztül a rendszergazdáknak lehetőségük nyílik arra, hogy a megosztási beállításokat nyomon kövessék, módosítsák az elvárásoknak megfelelően. A modul biztonsági tulajdonsága, hogy az operátor (rendszergazda) – bár a jogosultságok beállítását el tudja végezni –, a fiók egyéb adataihoz (levelek, naptárak, események és címjegyzékek) nem férhet hozzá, azokat nem láthatja!
További Előnyök
Stabil software verziók és komponensek alkalmazása:

A rendszer folyamatos fejlesztés és korszerűsítés alatt áll, de bevezetésre csak az alaposan tesztelt és stabil működésre alkalmasnak ítélt verziók és komponensek kerülnek.

Felhasználóbarát üzembe helyezés:

Rendszerünk használatba vétele elvégezhető - mind asztali, mind mobil eszközökön - néhány egyszerű lépéssel, mely a felhasználótól nem kíván komolyabb informatikai ismereteket.

Rugalmasság:

Nagyvállalati szintű szolgáltatást nyújtunk a kis cégekre jellemző rugalmassággal, így egyedi igényei megvalósításával is teljes bizalommal fordulhat hozzánk.

Támogatás:
  • cége igényeire szabott működési struktúra tervezése, megvalósítása
  • külön igény esetén teljes körű támogatás (support) igényelhető
  • munkatársai oktatása a rendszer hatékony használatára