A 'cookie'-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a 'cookie'-k alkalmazásába.

Rólunk
A szolgáltatások üzemeltetőjeként egy nemrégiben alakult startup vállalkozás vagyunk, a TEAMware System Kft. Munkatársaink több, mint 15 éves rendszergazdai és IT-üzemeltetési tapasztalattal bírva állapították meg, hogy a kis- és középvállalkozások infokommunikációs területen nagyon alacsony színvonalon működnek, holott igényük lenne a jobb minőségre, azonban a nagyvállalati rendszerekre jellemző magas beruházási költségek nélkül. Célunk egy olyan elérhető árú - emellett modern és színvonalas - szolgáltatás létrehozása volt, amely a nagyvállalati rendszerek alternatívájaként egy széles rétegeket magába foglaló piaci rést tud kitölteni. A rendszer fejlesztése és üzembe helyezése 2012 őszén kezdődött. 2013 júliusától - néhány cég bevonásával - a rendszer éles tesztelését végeztük. A szolgáltatás 2014 tavaszától - előfizetőink nagy megelégedésével - teljes funkcionalitással és stabilitással működik.
Kiknek ajánljuk
Kis- és Közepes Vállalkozásoknak / Intézményeknek
Egy kezdő kisvállalkozásnak az induláskor rengeteg olyan járulékos feladata van, amelyet az általa végzett tevékenységtől függetlenül - vagy azt kiegészítve - kell elvégeznie. Ilyen lehet például az elektronikus kommunikáció megszervezése, kiépítése és üzemeltetése. A MyBee TEAMware segítségével egy kulcsrakész, azonnal használatba vehető, teljes értékű rendszert kaphatnak. Nincs szükségük költséges hardware és software beruházásra, így költséghatékonyabbá válhatnak. Később a cég növekedése folyamán – a rendszer skálázhatósága miatt – nem szükséges más rendszerre átállniuk még akkor sem, ha több száz - vagy több ezer - felhasználót kell a cégen belül kezelni. Ebből is látszik, hogy bár a szolgáltatást legfőképp a kis- és közép vállalkozások számára szántuk, ugyanakkor képes arra is, hogy megbízható társként végigkísérje a vállalkozás fejlődését.
Internetes Szolgáltatóknak / Tárhelyszolgáltatóknak
A tárhelyszolgáltatók ügyfeleinél egyre nagyobb elvárások jelentkeznek az e-mail kezeléssel kapcsolatban - és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások iránt -, mely újabb megoldandó feladatokat jelent a szolgáltató számára. A MyBee TEAMware-rel ezeket a terheket könnyedén orvosolhatják a szolgáltatók, különösebb szellemi és anyagi beruházás nélkül. A rendszer által szolgáltatott sokoldalúság piaci versenyelőnyt jelenthet a szolgáltatónak az ügyfélszerzésben, illetve meglévő ügyfeleinek magasabb színvonalú kiszolgálásában.